Ajută o școală de copii să-l cunoască pe Moș Crăciun

images

Casa de orfelinat din Sebeș are un colectiv de copii minunați care într-o zi vor fi motorul economiei din România. Ei vor fi cei care vor plăti pensiile adulților de azi, ei vor fi cei care vor plăti din propriul salariu taxe și impozite pentru spitale, drumuri, școli și ajutoare sociale. Fără ei, fără elevii de azi, România de mâine nu va exista. Oferindu-le o șansă în plus lor, ne oferim o șansă în plus nouă. Investind în copii de azi, investim în propriul nostru viitor. Ajutând pe cei mici să creadă într-o lume mai bună oferim propriei noastre lumi o șansă de a deveni mai bună.

Echipa Ligii Studenților Români din Străinătate – Filiala din Germania, a inițiat un proiect prin care acești copii au șansa de vizita orașul Sibiu într-una din zilele din vacanța de Crăciun. Pentru ca acest proiect să devină posibil este nevoie de ajutorul fiecărui cititor al acestor rânduri

De ce este important acest lucru?

Este de la sine de înțeles că pentru transportul și masa acestor copii sunt anumite cheltuieli pe care un grup de studenți nu le poate susține în totalitate. Astfel, inițiativă nu trebuie doar admirată ci și susținută concret, sprijinită financiar printr-o mică donație.

De ce este necesar?

Aceasta este o ocazie pentru câțiva copii de  a vizita orașul Sibiu în prag de sărbătoare, de vedea/cunoaște Târgul de Crăciun din Piața Mare, de a vizita un muzeu și de a cumpăra o carte pe placul/interesul lor dintr-o librărie. Astfel un copil oarecare face un pas important dintr-un orășel aflat în provincia provinciei către un oraș mai mare, cu un orizont cultural, economic și social mai larg.

De ce este util?

O asemenea experiență oferă posibilitatea copiilor de a avea un reper în plus pentru drumul lor în viață. Sibiul este un oraș unde poți urma un liceu, după o facultate iar ulterior poți dobândi un Job bine plătit. Aceasta este o ocazie de a arăta unor copii ce oportunități le poate oferi viața, pentru ce pot și mai ales merită să lupte, să muncească, să fie harnici și competitivi.

Cum poți ajuta?

Orice donație este utilă. Conform principiului ,,dă un leu pentru Ateneu’’, în cazul de față poți da un leu pentru viitorul tău investind în formarea unui copil. Donează orice sumă și vei primi o fotografie cu grupul de copii care vor vizita Târgul de Crăciun din Sibiu.

Cum poți fi un om mai bun?

Transmite mai departe familiei, prietenilor, prietenelor, cunoscuților, etc. această inițiativă și încurajează astfel nu doar faptele de caritate ci investiția inteligentă în viitorul propriei societăți. Distribuie acest anunț mai departe pentru ca acești oameni mici  să poată deveni oameni mari.

Pentru donații:

Nr. cont: 0902262
Blz: 10077777
Banca: norisbank Berlin
Foto Copy Rights: http://targuldecraciun.ro/targ/editia-2016/
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s