Seniorul Corneliu Coposu

„Cartea de faţă este o încercare – aproape disperată – de a reconstitui cât mai exact momentele semnificative din viaţa celei mai importante personalităţi politice pe care generaţia mea, a celor născuţi în anii ‘50, a avut norocul să o vadă aievea.
Direct sau indirect, l-am cunoscut cu toţii pe Corneliu Coposu şi, deşi este foarte puternic imboldul de a descrie ce a însemnat pentru fiecare dintre noi – în primul rând, ca exemplu de moralitate –, nu cred că mai e nevoie să spunem ce fel de om era. În schimb, pentru a-l înţelege cu adevărat – şi nu numai pe el, ci şi perioada în care a trăit –, am pornit de la ideea că ar fi binevenită o recapitulare a faptelor.“ (Tudor Călin ZAROJANU)

Fundaţia Corneliu Coposu, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca şi Librăria Humanitas Cluj, vă invită la prezentarea cărţii “Corneliu Coposu Seniorul” publicată la Editura Humanitas.
Lansarea de carte va avea loc la Centrul de Cultură Urbană-Casino, din Parcul Central, joi, 22.01.2015 de la ora 18.00.
Despre carte vor vorbi Ion Andrei Gherasim- director executiv Fundaţia Corneliu Coposu şi Ilie Rad- prof.univ. dr. în cadrul Departamentului de Jurnalism al FSPAC, Universitatea “Babeş-Bolyai”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s